Abádszalóki Nyár - www.abadszalokinyar.huAbádszalók tavasztól - őszig (2015. évi programok, események)

Abádszalóki tavasztől - őszig (2015. évi programok)Bízunk benne, hogy e programajánló Önt is meggyőzi arról, hogy érdemes személyesen ellátogatnia a Tisza-tó partjára. Kérjük, lapozza e programfüzetet kíváncsisággal és találkozzunk Abádszalókon! Igen, 2015-ben is irány Abádszalók!


 

Az immár több mint három évtizede megrendezésre kerülő Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat nap mint nap programmal csalogatja, várja a vendégeket az ország minden részéről és határon túlról is egyaránt. A nyári turisztikai szezon kínálatát színes kulturális és sportrendezvények egészítik ki. A különféle gasztronómiai rendezvények garantáltan energiával töltenek fel mindenkit és itt a hétköznapok feszültségét könnyedén levezethetik. A nyári kánikulában hűsölni, strandolni vágyók is Abádszalókot választják, hiszen Kelet-Magyarország legnagyobb szabadvízi strandján,a lassan mélyülő selymes vízben mindenki kedvére lubickolhat. Az extrém sportotokat kedvelők nálunk kipróbálhatják a flyboardot, a jetksyt, a vízibanánt, a vízibobot.

 

Kérjük klikkeljen a képre és a programfüzet PDF változata fog megnyílni (Méret: 5,3 MB).

Abádszalóki tavasztől - őszig (2015. évi programok, események)

 

Amennyiben szívesen lapozgatná a füzetet online, az is megoldható, kérjük klikkeljen ide!

 

(A www.abadszalokinyar.hu nem hivatalos honlapja Abádszalók nyári rendezvényeinek! Az adatok tájékoztató jelleggel vannak feltüntetve. Mindenkori pontos információ: www.abadszalok.hu

 

 

 
(23151)