Abádszalóki Nyár - www.abadszalokinyar.huTiszator böllérfesztivál (Abádszalók, 2015.03.07) - információ versenyzőknek, kereskedőknek

Tiszator böllérfesztivál (Abádszalók, 2015.03.07) - információ versenyzőknek, kereskedőknek

Abádszalókon 2015. március 7-én kerül megrendezésre a Tiszator böllérfesztivál. Ezzel kapcsolatos információk versenyzőknek és kereskedőknek a lapozás után. (2015.02.08.)


 
A VERSENY HELYE: ABÁDSZALÓK, FÜZES KEMPING

A verseny ideje: 2015. MÁRCIUS 7.

Információ versenyzőknek: 

Tiszator böllérfesztivál (Abádszalók, 2015.03.07) - információ versenyzőknek, kereskedőknek

A résztvevő csapatok előző nap 10 órától (2015. március 6. péntek) szállíthatják a helyszínre eszközeiket, berendezéseiket. A szállító járműveknek legkésőbb a verseny napján, reggel 6 órakor el kell hagyniuk a kempinget. A helyszínre szállított eszközök őrzéséről március 6-án 10 órától a verseny megkezdéséig, majd a verseny végétől vasárnap délelőtt 10 óráig gondoskodunk. A kemping előtti külső parkolót a versenyzők és a VIP vendégek autói részére tartjuk fenn.
A verseny napján a kempingben maradt gépkocsik a verseny végéig nem közlekedhetnek.

A felmerülő szállásigényt az időpont, létszám megjelölésével február 28-ig kérjük jelezni! A szállás díja a résztvevőket terheli. E-mail: tiszatostrand.kft@gmail.com

A csapat maximum 6 főből állhat. Kikötés, hogy legalább két hölgy is legyen a csapatban. A bandák vezetője a böllér.

A csapatok képviselőivel február 22-én 10 órakor megbeszélést tartunk, ekkor kapják meg a terület térképét, és ekkor sorsoljuk ki az udvarokat.

Az udvarokat különféle szponzorok támogatják, ha egy csapatot bármilyen cég támogat - nevezési díj, ital, stb. -, a támogató reklámja megjelenhet az udvaron (a támogató lehet az udvar névadója, arculatának kialakítója). Reklámtáblát, feliratot, molinót a csapatoknak csak saját udvarukon, vagy annak kerítésén szabad elhelyezni, minden más reklámfelülettel kizárólag a rendező rendelkezik. Mivel az udvarok, porták kinézetét is pontozza a zsűri, a rendezvény jellegéhez mérten kívánatos a hagyományokhoz hű,- népies jelleg- kialakítása.

Minden településről szívesen veszünk hagyományőrző csoportokat, ezeknek nap közben fellépési lehetőséget biztosítunk. A hagyományőrzők a február 28.-i megbeszélésig jelentkezhetnek. Népi mesterségek képviselői szintén február 28-ig jelezhetik kirakodási szándékaikat.

A rendezvény látogatói belépőjegyet váltanak – ez érvényes a csapatokkal érkező vendégekre is. A belépő ára felnőtt - 400 Ft, gyermek 300 Ft.

Kóstolójegy a jegypénztárban és a rendezvény több pontján vásárolható, ára 200 Forint. A versenyző csapatok bármely terméküket kóstoltathatják a vendégekkel. A kóstolójegy egyúttal szavazólap, a csapatok a verseny végén elszámolnak a szavazócédulákkal a versenybíróságnak.

A közönségdíjat a legtöbb szavazócédulát gyűjtő csapat nyeri el.

Versenyzők díjazása:

Minden résztvevő a verseny emlékére ajándékot kap.

Közönségdíjat a legtöbb kóstolójegyet leadó csapat kapja.

Fődíj: a böllér részére egy gravírozott díszbárd,

Ezen kívül minden csapat oklevelet és ajándékot kap és számos különdíjat is odaítél a zsűri.


A verseny nevezési díja 25 000 Ft, amely 300 adag kóstoló, / étel-ital / - kóstolójegy ellenében való - felszolgálása esetén visszajár.

A nevezési díj befizetésének (átutalásának) határideje: 2015. február 28.

Számlaszám: OTP Kunhegyes, 11745145-20007731 Postacím: 5241 Abádszalók, Mikszáth Kálmán út 3.

A rendezvényt kirakodóvásár, amatőr és hivatásos előadók fellépése, borbemutató, pálinkaverseny, pogácsaverseny, malacfogó verseny, mangalica termékek kóstolója és vására színesíti. Szponzoraink részére is bemutatkozási lehetőséget nyújtunk.
 
A fenntiekkel kapcsolatos mindenkori legfrissebb információ elérhető a rendezvény honlapján, kérjük tájékozódjon ott is:Információ kereskedőknek:

 
Tiszator böllérfesztivál (Abádszalók, 2015.03.07) - információ versenyzőknek, kereskedőknek
Tisztelt k
ereskedő partnerünk!
 
Szeretnénk néhány mondatban tájékoztatást adni a rendezvényen való részvétel szabályairól:

A helyszín a már megszokott Füzes Kemping, Abádszalók, Strand út 1.
Ebben az évben március 7. szombat a rendezvény napja. Természetesen már pénteken is elfoglalhatja a kereskedő az előre megváltott helyét, és maradhat vasárnap déli 12 óráig, de programok, csak szombaton kerülnek megrendezésre. A pénteki és vasárnapi napra bérleti díjat nem számítunk fel.
A terület bérleti díja egységesen 5000Ft/m+ÁFA.

KÜLÖN DÍJAZÁS FEJÉBEN SEM ÁLL MÓDUNKBAN ELEKTROMOS BERENDEZÉSEKHEZ AZ ENERGIÁT BIZTOSÍTANI, KÉRJÜK AGREGÁTOROKRÓL MEGOLDANI!

A tevékenységét mindenki a saját felelősségére végzi, kérjük a szabályok pontos betartását, mivel a NAV rendszeres „látogatója” a rendezvénynek. Ezen kívül kérem azokat a vállalkozókat, akik nyílt láng használatával üzemelnek, hogy szakember által érvényesített tűzoltó készüléket hozzanak magukkal, ennek hiányában tevékenységüket nem kezdhetik meg.

Jelentkezni kizárólag írásban lehet 2015. február 28–ig a tiszatostrand.kft@gmail.com címen.
A beérkező igényeket érkezési sorrendben hetente bíráljuk el, majd ezt követően szerződést kötünk a kereskedőkkel, és a bérleti díj megfizetése után megkapott igazolással lehet csak belépni a területre. A rendezvény napján reggel 6 óra 30-ig engedélyezett a területen a gépkocsiforgalom, addig mindenkinek el kell foglalnia a helyét. Azt követően nem áll módunkban a területre beengedni a gépjárműveket a jelentős gyalogos forgalom miatt.(a későn érkezőknek a bérleti díjat nem áll módunkba visszatéríteni)

A szervező bizottság fenntartja magának a jogot, hogy minden különösebb indoklás nélkül elutasítsa valakinek a jelentkezését. Természetesen az előző évek gyakorlatának megfelelően próbáljuk a kereskedői létszámot optimalizálni, azonos termékkörrel csak minimális létszámot fogadunk.

Kérünk mindenkit, pontosan mérje fel a helyigényét (vonóhorog, utánfutó, pótkocsi), jelölje meg a tevékenységét, és amennyiben változtak a telefonos elérhetőségei, azt is jelezzék. (csak az „utcafronti „helyigényért kell fizetni, amennyiben a terület adottsága engedi, mélységben lehet pakolni, de ott árusítás nem végezhető) A www.bollerverseny.com weboldalon minden héten közzé tesszük az aktuális foglalásokat, kérem, tájékozódjanak.

 
A fenntiekkel kapcsolatos mindenkori legfrissebb információ elérhető a rendezvény honlapján, kérjük tájékozódjon ott is:
(1493)